Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Νέο Trailer Από Το «Captain America: Civil War» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο Trailer Από Το «Captain America: Civil War» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Marvel κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το «Captain America: Civil War», την τρίτη κινηματογραφική ταινία του ήρωα Steve Rogers/Captain America της Marvel Comics.

«To Captain America: Civil War συνεχίζει από εκεί που τελείωσε το Avengers: Age of Ultron, καθώς ο Steve Rogers οδηγεί την νέα ομάδα των Εκδικητών στην συνεχιζόμενη προσπάθεια της προστασίας της ανθρωπότητας.


‘Ύστερα από ένα ακόμη διεθνές περιστατικό που εμπλέκει τους Avengers και οδηγεί σε παράπλευρες απώλειες, η πολιτική πίεση συσσωρεύεται με σκοπό την δημιουργία ενός συστήματος ευθύνης και ένα κυβερνητικό σχήμα που θα αποφασίζει το πότε χρειάζονται οι υπηρεσίες της ομάδας. Τα νέα δεδομένα βλάπτουν τους Εκδικητές την ίδια ώρα που προσπαθούν να προστατεύσουν το κόσμο από έναν νέο και ειδεχθή υπερ-κακό.»

Στην σκηνοθεσία βρίσκονται οι Anthony Russo και Joe Russo («Captain America: The Winter Soldier»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Christopher Markus και Stephen McFeely («The Chronicles of Narnia», «Captain America: The First Avenger»), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Jack Kirby και Joe Simon.

Το εντυπωσιακό cast περιλαμβάνει τους συνήθεις υπόπτους Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Bettany, Jeremy Renner, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Emily VanCamp, Frank Grillo και William Hurt, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι ο εξαιρετικός Martin Freeman («The Hobbit»), ο Paul Rudd («Ant-Man») και ο Daniel Bruhl («Rush»).

Η τρίτη αυτόνομη ταινία από το franchise του Captain America, φέρνει τον Steve Rogers απέναντι στον Tony Stark, σε ένα franchise που φαντάζει πιο ενδιαφέρον τόσο από το «Iron Man», όσο και από το «Avengers».

Το «Captain America: Civil War» θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2016.

Δείτε το trailer:

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις